Zekerheden van Beware For Kids.
 
 
SNELLE  LEVERING.
De bestelling wordt verzonden, zodra de betaling bij ons binnen is of wij via Ogone of Paypal weten dat er is betaald. De ontvangst van de betaling wordt door ons per e-mail bevestigd. Als de betaling voor 14.00 uur bij ons binnen is dan wordt de bestelling nog diezelfde dag verstuurd via PostNL
 
 
NIET GOED GELD TERUG.
Beware for kids streeft naar 100% klanttevredenheid. Mocht uw bestelling ondanks onze zorgvuldigheden niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk doch binnen 14 dagen, na ontvangst van de artikelen op het afleveradres, contact met ons op via info@bewareforkids.nl  U kunt het geheel of een deel van de bestelling van de bestelling terugsturen maar doe dit ALTIJD GEFRANKEERD wij storten dan het aankoopbedrag naar u terug, mits aan de voorwaarden is voldaan, zie ook punt 6 van de algemene voorwaarden. U kunt de retourprocedure ook nazien bij de FAQ onder de vraag: Kan ik een artikel retour sturen? Als blijkt dat wij in gebreke zijn gebleven, betalen wij ook de kosten voor het retourzenden aan u terug. 
 
 
GEEN VERZENDKOSTEN.
Bij bestellingen boven de  € 75,00 betaald u GEEN verzendkosten.
Bij bestellingen boven de € 75,00 neemt Beware for kids de verzendkosten voor haar rekening  Bij Bestellingen onder de € 75,00 zal Beware for kids € 3,95 in rekening brengen als verzendkosten. Uitsluitend verzendingen onder rembours (op verzoek van opdrachtgever) worden extra belast met € 10,00.

.


 
4 zekerheden
   
   
 
  Copyright © 2008 Beware for Kids | Webshop by bitshop | Sitemap
»Privacy & Alg. voorwaarden